Triviados

Triviados (online Trivia) 3.4

Trivianten met je kornuiten

VOOR

  • Speel met vrienden
  • Grote selectie vragen

TEGEN

  • Enkele verbindingsproblemen
  • Voor de Amerikaanse markt

Goed
7

Triviados is een gratis app voor je Android waarmee je lekker potjes Triviant (of Trivial Pursuit) speelt. Beantwoord de vragen goed, verzamel alle taartpuntjes en kroon jezelf tot de koning(-in) van de trivia.

Triviant is een bordspel dat je kennis op de proef stelt. Na het gooien van de dobbelsteen kies je een categorie en beantwoord je een vraag. Heb je het antwoord goed, dan blijft het jouw beurt. Op bepaalde vakjes op het bord verdien je een ster van de bijbehorende categorie, mits je de vraag goed hebt. Zodra je alle sterren hebt verzameld, krijg je 7 vragen voorgeschoteld. Heb je er 4 of meer goed, ben jij de winnaar.

Zo ook met Triviados. Verbind met Facebook om te zien wie van je vrienden deze app al heeft en kies je tegenstander. Midden in het bord zie je een dobbelsteen welke je laat stoppen door er op te klikken. Kies daarna je categorie en Triviados vindt een vraag voor je. Houdt er wel rekening mee dat je Triviados alleen in het Engels of Spaans speelt. Je merkt ook aan de vragen dat er vooral op Amerikanen als doelgroep wordt gemikt. Veel sportvragen gaan bijvoorbeeld over ijshockey en honkbal, terwijl de paar schaarse voetbalvragen erg eenvoudig zijn.

Triviados is een vermakelijke mobiele versie van Trivial Pursuit. Op enkele verbindingsproblemen na en de grote hoeveelheid Amerikaanse vragen, biedt deze game genoeg vertier voor jou en al je maten.

Meeste downloads Bordspellen voor android

Meer
Triviados

Download

Triviados (online Trivia) 3.4

Beoordelingen about Triviados